Jiná perspektiva v nejrůznějších oblastech Chrudimského dění

Křest nové knihy pana Jana Stejskala.

Kavárna Atrium Café se v sobotu v 15 hodin, nezvykle pro tento čas, zaplnila návštěvníky. Důvodem byl nejen krásný hudební i pěvecký projev pana Mgr. Jana Stejskala, ale především křest jeho nejnovější knihy, poslední z chrudimské trilogie, s názvem "Stopy chrudimských osobností". Nechybělo ani autorské čtení a chrudimští občané, čtenáři, kteří znají knihy předchozí, si nenechali ujít tuto jedinečnou událost.

Výjimečné kulturní odpoledne slovem provázel a také s panem Stejskalem třetí díl trilogie i pokřtil, galerista pan Luboš Jelínek. Ten zároveň pozval přítomné do své galerie, kde si návštěvníci mohli prohlédnout originály kreseb pana Stejskala. Na závěr nechyběla ani autogramiáda.

Nutno podotknout, že autor, leč píše o osobnostech města Chrudimě, se sám může pyšnit tímto titulem a to od roku 2014. Za jeho celoživotní tvorbu mu tento titul právem patří a my občané jsme na pana Stejskala náležitě hrdi. Děkujeme mu za jeho díla, nejen literární, ale i hudební, kterými obohatil nás i naši kulturu.