Jiná perspektiva v nejrůznějších oblastech Chrudimského dění

Poděkování personálu Chrudimské nemocnice formou bohatého rautu

Lukáš Zeman a David Prachař přišli osobně srdečně poděkovat personálu chrudimské nemocnice za jejich nasazení a obětavou práci v této náročné době, kdy se Českem síří COVID-19.

Poděkování personálu Chrudimské nemocnice formou bohatého rautu

„Procházíme zkouškou, kterou naše generace nepamatují a uvědomujeme si, že největší tlak je nyní na naše zdravotníky, ale poděkovat jsme chtěli všem, bez kterých by to nefungovalo, počínaje uklízečkami po vedení nemocnice.“ – říká Lukáš Zeman. 

V rámci občerstvení a poděkování rozdali také přes 100ks roušek, které jim darovala parta z Přelouče - Roušky pro Přelouč a okolí - , se kterým úzce spolupracují a pro které Lukáš Zeman s jeho otcem Radkem zajišťují opravy a servis šicích strojů pouze za ceny náhradních dílů.  

Občerstvení zajistila Cafeterie Chrudim s restaurací Monaco, kterou provozuje Lukáš Zeman, za podpory firmy Famos Chrudim, Machova cukrárna Chrudim a Dapra Direct - reklamní agentury provozované Davidem Prachařem.

„Když mě oslovil Lukáš Zeman se svým záměrem, neváhal jsem ani chvilku a rád jsem se do tohoto projektu okamžitě zapojil. S Lukášem spolupracujeme dlouhodobě na různých projektech, takže to byla skvělá souhra.“ uvedl David Prachař a s úsměvem dodává „V životě jsem nepřipravoval a nevydával takových káv, kterou sám nepiju.“

Velké díky personálu Cafeterie a kuchařům restaurace Monaco za skvělou přípravu a průběh akce, byli jste perfektní - díky, dodává Lukáš Zeman.

 

Točoň M.