Jiná perspektiva v nejrůznějších oblastech Chrudimského dění

Vzdušné zámky na dosah

Když se o někom řekne, že si staví vzdušné zámky, dotyčný je považován za snílka, jehož představy či plány bývají většinou neuskutečnitelné.  Na Chrudimsku však existuje agentura, díky které mohou mít téměř všichni lidé vzdušné zámky  na dosah. 

Agentura DAPRA DIRECT, kterou zastupuje ING. David Prachař, je reklamní a eventovou agenturou ze Slatiňan, která poskytuje lidem různé služby v oblasti výroby reklam a reklamních předmětů, grafického studia a mimo jiné také organizací svateb a půjčování nafukovacích hradů, na které se v článku zaměříme.

Nafukovací hrady jsou nedílnou součástí dětských let, kdy se malé ratolesti mohou radovat se zábavy, kterou jim skákací hrady nabízejí a někteří odborníci také říkají, že učí děti rozvíjet nejen jejich motorice.  Novinkou firmy pro letošní rok se stala veliká nafukovací hospoda, kde mohou nalézt útočiště také dospělé osoby, a to například u baru, který může být součástí této nafukovací hospody.

Davide, můžeš nám svou novinku popsat?

Velikost naší hospůdky je 8x6x6m, což už je „pěkný domeček“ a je dofukována kompresorem, kapacitně dokáže pojmout cca 40 až 50 sedících lidí a splňuje přísné evropské normy jako nehořlavý materiál a další bezpečnostní prvky.

Kde lze nafukovací hospodu postavit a na jakých akcích najde uplatnění?

Postavit jí můžeme téměř kdekoli, kde je dostatečný prostor (alespoň 10x10), přístup k el. Energii (220V) a rovina. Ideálně na travních plochách, hřištích, zahradách atd…  Velkou výhodou je samotné postavení Hospůdky, které netrvá déle než 10 minut.

Využití najde všude tam, kde je potřeba zajistit zázemí pro hosty, hospůdka slouží jako „velký nafukovací stan“, ale na rozdíl od klasických párty stanů tvoří i „show“ pro lidi, neboť u nás to není tak častou atrakcí. Ideální možností využití jsou svatby, narozeniny, firemní večírky, promo akce, výstavy, veletrhy nebo lze zajistit i různé akce v přírodě.

Zmíníl by jsi ještě nějaké doplňkové služby, které eventuálně nabízíte?

Zajišťujeme kompletní catering na celou akci. Při větším počtu účastníků je možnost zajistit další zastřešení formou párty stanů, ozvučení a moderování akce, skákací hrady pro děti a zajištění dekorací včetně aranžmá pro danou akci – je pravda, že my se tedy zaměřujeme zejména na svatby, které tvoří podstatnou část naší produkce a proto bych tebe i čtenáře rád pozval tento víkend (25. a 26. 1.) na Svatební veletrh 2020 do Pardubic, kde se můžete o naší hospůdce dozvědět mnoho dalších informací.

Je možnost prohlédnout si případně někde hospůdku? 

Je pravda, že kromě našich webových a facebookových stránek, kde čtenáři najdou fotografie snad ze všech možných úhlů a zákoutí, je fyzická prohlídka v tomto ohledu náročná na realizaci pro jednotlivce, ale plánuji, že bych na přelomu března / dubna udělal takový „den otevřených dveří“, takže bych doporučil sledovat naše facebookové stránky a dále máme přislíbenou účast na prvním ročníku Bohemia festu v Chrudimi, který by měl proběhnout koncem května v Klášterních zahradách, ale to je zatím ve vyjednávání s organizátory akce, takže bych nerad předbíhal.

 

Marek Točoň